6 år siden

I dag er det hele 6 år siden jeg fikk av kjevelåsen etter kjeveoperasjonen! Det er jo helt sykt å tenke på, det føles aldeles ikke som om det er så lenge siden.

Jeg tenker det er på sin plass å komme med en liten oppdatering. Årene etter operasjonen har gått veldig bra. Jeg er (fortsatt) veldig fornøyd med resultatet, og angrer ikke på at jeg tok operasjonen. Hadde jeg måtte gått gjennom alt igjen, så hadde jeg faktisk gjort det. Det jeg grudde meg mest til i tiden før operasjonen, var helt klart kjevelåsen – men det er utrolig hvor fort man ble vant til det òg!

Jeg har ikke hatt noen plaget i ettertid, annet enn at jeg kan få en og annen knekke-lyd i kjeven når jeg tygger. Det er verken vondt eller plagsomt, og jeg tror ikke det er farlig. Jeg har ikke sjekket det ut, og det er jo heller ikke sikkert det har noe med operasjonen å gjøre i det store og hele.

Jeg lagde denne bloggen siden jeg syntes det var så lite informasjon om kjeveoperasjon på nett, spesielt på norsk, slik at andre kanskje kunne ha nytte av mine erfaringer. Jeg får fortsatt en del meldinger på facebook og mail fra lesere av bloggen som lurer på ting om kjeveoperasjon, og jeg prøver så godt jeg kan å få svart alle. MEN – jeg får ikke med meg når det kommer kommentarer her på bloggen, siden spam-filteret mitt har gått helt bananas. Så hvis det er noe dere lurer på, ta gjerne kontakt på stine_rasch@hotmail.com

Klem fra meg, bilde fra i sommer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *