Ettårskontroll

Nå er det lenge siden jeg har blogget, siden sist har jeg  fått av tannreguleringen for de som følger med på det, og blitt student – så mye av tiden går bort til studiene. 

I dag har jeg vært på etterkontroll på sykehuset. Det er faktisk over ett år siden jeg hadde operasjonen! Det har gått så utrolig fort. Kontrollen gikk veldig greit, det ble tatt røntgenbilder og vanlige bilder. I tillegg så kirurgen som opererte meg over kjeven, tennene og alt sånt.  Alt hadde grodd veldig fint. Alt var egentlig tipp topp.

Dette var den siste kontrollen jeg skulle ha, så nå er jeg helt ferdig med alt som har med sykehus og kjeve og gjøre. Det er nesten litt rart å tenke på. Alle jeg har møtt på ØNH- og kjevekirurgisk avd. På nordlandssykehuset i Bodø har vært helt fantastiske fra dag èn. De er en herlig gjeng

Her har dere ett lite bildedryss av «det ferdige resultatet»:

Her har jeg akkurat fått av reguleringen, for en deilig følelse det var!

ettårskontroll 1ettårskontroll 2

ettårskontroll 3ettårskontroll 4

ettårskontroll 5

Det varmer meg å høre at enkelte har funnet svar på mye de lurte på om operasjonen, kjevelås, kosthold osv på bloggen min. Det er ikke lett å huske på alle de små tingene man lurer på når man er på sykehuset, så da er det greit å finne informasjon andre plasser. Til dere som lurer på noe, eller bare trenger noen å snakke med – skal dere bare ta kontakt. Jeg svarer på alt jeg kan svare på.

Hvis du vil lese mer om kjeveoperasjonen osv kan du bare klikke deg inn på kategorien «kjeveoperasjon» eller på taggene som er under innlegget – eller nest øverst på siden min oppe til høyre…

9 tanker om “Ettårskontroll

 1. Eline

  Hei!
  Jeg skal snart ha en kjeveoperasjon og lurte på om du måtte ha kateter under operasjonen?
  Hilsen Eline

  Svar
  1. Stine M. R Innleggsforfatter

   Hei.
   Nei, jeg måtte ikke ha kateter under operasjonen, eller etter. Var selv veldig bekymret for dette, men det var aldri noe snakk om det – heldigvis.

   Svar
 2. Heidi N

  Heisann! Har sendt deg ei facebookmelding med litt spørsmål ifb med kjeveoperasjonen og tiden etter. ☺
  Mvh Heidi

  Svar
 3. Helle

  Hei!

  Jeg lurte egentlig på om du hadde en mail eller noe hvor jeg kanskje kunne kontaktet deg? Har en del spørsmål som jeg håper du kan svare på =)

  Svar
 4. Helene

  Hei 🙂

  Det er nå fire uker siden jeg ble kjeveoperert for underbitt og har hatt kjevelås siden da. Jeg har en del spørsmål rundt dette og tiden etterpå, hadde det vært mulig å kontakte deg? 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *