Halvt år siden operasjonen + bildedryss

i går… men er jo ikke alt man husker på. Jeg var litt for opptatt med å godta at jeg ikke hadde fått med meg at det var fastelaven.

Først må jeg bare få si tusen takk til alle dere som leser det jeg har skrevet rundt operasjonen. Takk for kommentarene og spørsmålene – og ikke minst tilbakemeldingene. Det varmer hjerte mitt å se at andre har nytte av hva jeg har skrevet om akkurat dette temaet.

Den dag i dag har jeg det veldig bra. Jeg har ikke hatt noen plager i ettertid av operasjonen og jeg kan med god grunn kalle operasjonen  vellykket. Det eneste jeg kan sitte fingeren min på er at jeg ikke har fått tilbake full følelse i tannkjøttet i overkjeven – men det er en liten pris å betale synes jeg. Kirurgen skar jo faktisk ut en bit av tannkjøttet mitt.

Det eneste som gjenstår nå er noen flere turer til kjeveortopeden og fjerning av tannreguleringen før er jeg helt ferdig. Bortsett fra etterkontroller og sånt da. Det er rart å tenke på hvor langt man har kommet seg – og ikke minst hvor fort det har gått siden jeg fikk på tannreguleringen for 19 måneder siden – og til nå. Selv om jeg enda har noen måneder igjen med tannregulering er jeg utrolig fornøyd. Jeg har ikke angret en eneste dag i ettertid på valget jeg tok. Selv om det var noen tunge dager i tiden med kjevelås – var det absolutt verdt det.
Å er det noe du lurer på – spør ! 🙂

Så til ett lite foto show;

 

TANNREGULERING FØR OPERASJONEN – i rekkefølge

Bildedryss reggis 1 Bildedryss reggis 2 bildedryss reggis 4 bildedryss reggis 3 bildedryss reggis 5

 


Rett før operasjonen – ingen nerver. Faktisk. 

bildedryss pre op


PÅ SYKEHUSET 

bildedryss rett etter 1ikke gode nyheter

Bildedryss rett etter 2

bildedryss rett etter fjerning av dren

FØRSTE TIDEN ETTER OPERASJONEN 

bildedryss rett før hjemreisebildedryss tiden etterpå 11bildedryss tiden etterpå 2bildedryss tiden etterpå 3Bildedryss tiden etterpå 4

bildedryss tiden etterpå 5 oppdatering 2 dagsbilde oppdatering 3 dagsbilde oppdatering 2 dagsbilde 2

 

KJEVELÅSEN

bildedryss kjevelås
FLERE MÅNEDER ETTER OPERAJONEN

bildedryss lenge etter 2 bildedryss lenge etter 3

bildedryss lenge etter 5bildedryss lenge etter

7 tanker om “Halvt år siden operasjonen + bildedryss

 1. amor

  du var helt praktisk bra å skrive om opplevelsen din..Jeg selv blei operert i underkjeven min og i går fikk endelig av kjevenlås. Lurer på om hvor mye du kunne gape etter av kjevelåsen?

  Svar
  1. Stine M. R Innleggsforfatter

   Hei:-) Så herlig, veldig godt å ha kommet seg gjennom de 6 ukene kan jeg tro! Gikk det greit å få av kjevelåsen da? Jeg ble veldig svimmel da jeg skulle prøve å snakka normalt igjen – tror jeg svimte litt av…
   Jeg kunne gapa veldig lite – kanskje en eller to cm, men det kom seg fort. Bare å øve seg på å gape når du har anledning til det 🙂
   Lykke til 🙂

   – Stine

   Svar
 2. Patty

  Hei! Jeg bare søkte litt rundt om kjeveoperasjon og lurte litt på hva alt dette koster, har bare fått vite hvor mye strengen koster, men selve operasjonen?

  Svar
  1. Stine M. R Innleggsforfatter

   for selve operasjonen og sykehusoppholdet betalte jeg ingen ting. Gjorde jo det på et offentlig sykehus (Nordlandssykehuset) – og da er jo alt dekt av staten 🙂

   Svar
  1. Stine M. R Innleggsforfatter

   Hei.
   Jeg var akkurat fylt 19 år da jeg hadde operasjonen, og jeg tok den siden jeg hadde underbitt – men de opererte både i over og underkjeven 🙂
   Stine.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *