Ukentlig oppdatering 3/6

Her kommer en litt sen og kort oppdatering om hvordan det går. Da var uke 3/6 nådd – dvs jeg er hallveis. Jeg hater når noe er hallveis, nesten uansett hva det gjelder. Hallveis betyr at tiden står stille, du har like langt igjen å gå som du allerede har gått, gjør du noe hallveis har du ikke gjort det godt nok. I går var jeg hallveis, og i går fikk jeg en skikkelig knekk. Jeg kjeftet og small, ble sur – veldig sur, og jeg ble enda surere fordi jeg var sur. Tilslutt endte alt i tårer og en veldig lang natt… Takker Gud for at jeg har verdens mest tålmodige forlovede som holder ut med meg, når ikke engang jeg selv gjør.

Oppdateringer

 • Er fornøyd med snakkingen
 • Ingen smertestillende, og har nesten ikke vondt
 • Ser «normal» ut i ansiktet
 • Alt går som normalt, bare litt energiunderskudd
 • Har gått ned litt i vekt
 • Går fortsatt greit med kjevelåsen

Kostholdet

 • Blomkål, asparges, tomat eller fiskesuppe
 • Mye iskaffe og litt vanlig kaffe
 • Nutridrink
 • Havresaft – drittlei….
 • Proteinshake med bringebærsmak
 • Jærn, magnesium, kalsium og vitamin-tilskudd
 • Smoothies/fruktdrikk
 • Potetmos med saus
 • Silt gryterett, det blir jo som en suppe. Min kjæres idè

For å ikke bli så umotivert og lei i matveien prøver jeg og planlegge litt og spare det som er godt til helgene. Så på lørdag skal jeg spise potetmos og bernaise – GLEDER meg!

Tok ingen bilder av meg i går, så måtte ta disse nå.

oppdatering 3 dagsbilde 2 oppdatering 3 dagsbilde

Hevelsen er gått kjempemye ned allerede. Begynner å føle meg som et menneske igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *