Ukentlig oppdatering: 1/6

Tenkte jeg skulle ha en liten ukentlig oppdatering etter operasjonen, både for å unngå at det blir veldig mye operasjonsnakk her på bloggen, og for å samle alt til de som måtte være interesserte.

I dag er det altså en hel uke siden operasjonen, og tiden har gått utrolig fort. De første 3-4 dagene etter operasjonen var helt klart de verste. Jeg hadde veldig liten matlyst og fikk nesten ikke i meg næring, men med en gang jeg kom ut av sykehuset ble jeg mye bedre, veldig fort.

Lørdag morgen (dag.4) reiste jeg og mamma hjem til barndomshjemmet mitt.  Jeg reiste med helikopter, og pga. lange avstander på flyplassen måtte jeg ha en «verge» (heldigvis moren til en venninne og min «late-tante») og rullestol. Jeg ble hentet hjemme, kjørt til flyplassen og rett i rullestolen. Jeg fikk hjelp til absolutt alt, og satt i rullestolen helt til jeg måtte gå inn i helikoptret. Etter helikopterturen ventet enda en rullestol. Pappa holdt på å knekke sammen da han så meg og kjørte meg i rullestol ut til bilen. DET var tøft. 

Så noen oppdateringer:

 • Matlysten er tilbake, og jeg får i meg nesten 2 liter hver dag nå
 • Jeg er blitt mye flinkere til å snakke
 • Hevelsen er gått mye ned
 • Blåfargen er borte, men jeg er blitt veldig gul
 • Formen er generelt er mye bedre
 • Tar kun en smertestillende hver dag, og det er før jeg legger meg

Kostholdet består i hovedsak av: 

 • Iskaffe
 • Barne-smoothies fra småfolk eller Ellas Kitchen
 • Havresaft
 • Nutridrink (melkebasert bringebær, jordbær eller vanilje er favoritten)
 • Vann

Aktiviteter

 • TV 
 • Strikking
 • Internett-ing
 • Plukke bær i hagen
 • Mer TV

Tenk å kan oppsummere en hel uke i bare 3 lister. Den første og verste uka er over, og ting går bare oppover her i fra. Merker stor forskjell fra dag til dag nå, og det gir utrolig god motivasjon.

Så ett lite bilde tatt i dag :

oppdat. 1 av 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *