Ukentlig oppdatering 2/6

Tenk, i dag er det hele 2 uker siden operasjonen, det er jo helt vilt! Tiden har gått så utrolig fort, i alle fall den siste uka. I går var jeg på kontroll på sykehuset og alt så kjempefint ut. Kirurgen strammet kjevelåsen (litt vanskeligere å drikke nå da men) og så tok han 3 sting som har irritert meg en del.

Siden sist har også kjæresten kommet hjem fra jobben, og reis på kurs. Det var utrolig godt å se han igjen etter tidenes tøffeste måned alene. Jeg har også vært innom på jobb og hilset på kollegene mine, og det var veldig godt å se dem og igjen. Alle hadde så lyst og klemme meg, men var redd for å ødelegge meg, litt komisk.

Oppdateringer

 • Snakker nesten flytende
 • Trenger ikke smertestillende lengre
 • Nesten all gulfargen er gått bort
 • Hevelsen er gått MYE ned, og er nesten borte
 • Jeg klarer alle daglige gjøremål, men blir veldig fort sliten
 • Har begynt å få tilbake styrken i kroppen, men har gått litt ned i vekt

Kostholdet

 • Blomkål, asparges, tomat eller fiskesuppe 
 • Iskaffe, mye iskaffe
 • Biola
 • Proteinshake og proteintilskudd
 • Jærn, magnesium, kalsium og vitamin-tilskudd
 • Smoothie
 • Bilde nedenfor av litt tilskudd

kosthold kjevelås 6

Aktiviteter 

 • Alt er egentlig som før operasjonen, bare at jeg blir veldig fort sliten – så vanlige ting tar lengre tid. I tillegg kan jeg ikke anstrenge meg, som gjør at jeg må være ekstra forsiktig. 
 • Har shoppet litt
 • The sims 2/3
 • Pc og TV

Så tilslutt kommer det 2 oppdateringsbilder tatt i dag;

oppdatering 2 dagsbilde oppdatering 2 dagsbilde 2

Litt trøtt og kald når jeg tok disse.

 

2 tanker om “Ukentlig oppdatering 2/6

 1. line

  Hei stine.
  Jeg har underbitt og må også ha en liknende operasjon og prosess med tannregulering. Men jeg lurer på om hvor lang sykemelding du fikk? Ble det til du var ferdig med låsen?
  Jeg er ganske redd for operasjonen men det hjalp meg å lese bloggen din. Jeg skal ikke gjøre dette før jeg er ferdig med utdannelse da.

  Mvh line

  Svar
  1. Stine M. R Innleggsforfatter

   Hei Line
   Takk for kommentar, godt å høre at det hjalp å lese bloggen min.
   Jeg var sykemeldt i litt over 7 uker (6 av dem med kjevelås + en ekstra ca) – men var ikke tilbake i jobb før det hadde gått litt over 8 uker. Det er fult muligg å få forlenget/forkortet sykemeldingen om du skulle ha behov for det.
   Har også sendt deg e-post med ett litt mer utfyllende svar

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *